Home » ÈXITS PROFESSIONALS

ÈXITS PROFESSIONALS

DAVID TORRAS vs. HISENDA

El Tribunal Econòmic Administratiu Regional de Catalunya anul·la una liquidació de gairebé 22.000,00 € de l'Agència Tributària a una clienta del despatx en una qüestió de reinversió per habitatge habitual. 

.HISENDA .HISENDA [790 Kb]

DAVID TORRAS vs. FABRICANT IMPRESSORA

Un client del despatx compra una impressora de gran format que presenta greus defectes. La sentència desestima la reclamació del distribuidor, que li reclamava reparacions i materials. 

IMPRESSORA IMPRESSORA [676 Kb]

DAVID TORRAS vs. ARQUITECTE

El Jutjat dóna la raó a un client del despatx, que va demandar l'arquitecte que va dissenyar una casa amb greus problemes estructurals causats per un deficient estudi geològic. 

ARQUITECTE ARQUITECTE [924 Kb]

DAVID TORRAS vs. DESHERETAMENT INJUST

Una persona dicta testament en què deshereta el seu fill, al·legant que feia més de 30 anys que no es veien. Interposada la demanda, es demostra la falsedat de la causa de desheretament, s'anul·la aquesta part del testament i se'l declara llegitimari en sentència. Es condemna a la part contrària al pagament de costes i,posteriorment a la sentència, es negocia amb la part contrària i s'obté l'import de la llegítima. 

NUL·LITAT CLÀUSULA VENCIMENT ANTICIPAT HIPOTECA

L'Audiència Provincial de Barcelona declara la nul·litat de la clàusula de venciment anticipat d'una hipoteca: aquella que permet executar la hipoteca encara que només s'hagi produït un sol impagament. L'Audiència, contràriament al que va succeir al jutjat de primera instància de Sabadell, es fa ressò de la jurisprudència del Tribunal Superior de Justícia de la Unió Europea. En aquest assumpte hi he intervingut, junt amb altres companys que defensaven sengles clients, designat pel Torn d'Ofici. Una mostra més de la utilitat d'aquest servei.