Home » PREMSA

DAVID TORRAS vs. BANESTO

Els rotatius El País i Diari de Sabadell van publicar una notícia referent a un procediment en què BANESTO demanava més de 21.000,00 € en comissions i despeses, que van ser declarades nul·les i il·legals per sentència a instància de David Torras. Aquest assumpte va ser el primer èxit professional publicat a la premsa.

BANESTO BANESTO [1.405 Kb]

MULTIPROPIETAT

També El Pais i Diari de Sabadell publicaven una notícia d'un procediment en què havia intervingut David Torras i en què la sentència declarava nul un contracte de multipropietat signat per un client del despatx en considerar abusives diverses clàusules. 

MULTIPROPIETAT MULTIPROPIETAT [922 Kb]

DAVID TORRAS vs. VIAJES HALCÓN, IBEROJET i AIR FRANCE

Diari de Sabadell recollia una sentència d'un jutjat de Cerdanyola que condemnava Viajes Halcón, Iberojet i Air France a abonar a un client de David Torras diverses sumes pels danys morals causats en les disfuncions del viatge que havia contractat. 

HALCÓN VIAJES HALCÓN VIAJES [354 Kb]

ADMINISTRACIÓ

Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va obligar l'Ajuntament de Sabadell al tancament d'un conegut centre cultural de la ciutat, fets que van tenir molt ressò a Diari de Sabadell.

ADMINISTRACIÓ ADMINISTRACIÓ [318 Kb]